Vejret i VerdenOm MitRejseVejr.dk

Om MitRejseVejr.dk

MitRejseVejr.dk tilbyder præcise og omfattende oplysninger om vejr og klima samt vejrudsigter for alle de store feriedestinationer og byer rundt om i verden.
Du kan bruge MitRejseVejr.dk til at planlægge din næste ferie, finde de allerbedste rejsemål eller til at se et øjeblikkeligt snapshot af vejret lige nu -uanset hvor du skal rejse hen!


For at MitRejseVejr.dk kan vedblive med at være en gratis service til vores brugere, har vi valgt at gøre brug af reklamer til at dække vores omkostninger ved at drive sitet. Vi har dog forsøgt at placere reklamerne på en sådan måde, at de ikke ødelægger oplevelsen ved at bruge hjemmesiden.


Vejrudsigter og vejrobservationer på MitRejseVejr.dk leveres af Norges Meteorologiske Institut og opdateres flere gange om dagen.


De præsenterede klimadata på MitRejseVejr.dk er indsamlet via en række forskellige offentligt tilgængelige kilder, herunder (men ikke begrænset til) National Climatic Data Center, World Meteorological Organization samt University of East Anglia's Climate Research Unit. Endvidere er vores guider understøttet af meteorologiske og akademiske datakilder fra de forskellige nationale meteorologiske institutter rundt om i verden.
De meteorologiske normalværdier, som vises på MitRejseVejr.dk, er beregnet som gennemsnitsværdier over 30 år. Den nuværende standardnormalperiode er 1961-90.


Med mindre andet er angivet har MitRejseVejr.dk ophavsretten til det grafiske materiale præsenteret på hjemmesiden. Du er velkommen til at benytte vores billeder på din egen hjemmeside, forudsat at det tydeligt fremgår, at MitRejseVejr.dk er ophavsmand til billedet, samt at du linker til siden du fandt billedet på.


Sitet drives af:
XL MediaPartner
Bredland 17
2850 Nærum
DanmarkHar du spørgsmål, ris eller ros er du velkommen til at kontakte os på
info(snabel a)mitrejsevejr(punktum)dk